EESTER IMPS – ontdek je talent!

georganiseerd door

en

Bij de Eester Imps kunnen alle kinderen uit het Oostelijk Havengebied meedoen aan naschoolse activiteiten. De cursussen vinden plaatsop drie locaties: Buurtruimte de Eester, Basisschool Piet Hein en de Openbare Werkplaats.

De Buurtcoöperatie OHG en de Talententent van Dynamo organiseren samen leuke en leerzame cursussen, begeleid door kunstenaars en ondernemers uit het Oostelijk Havengebied. Voor alle leeftijden is er iets te doen! Alle cursussen zijn superleuk voor zowel jongens als meisjes.

KookLab, MaakLab, TimmerLab en NieuwsLab worden succesvol vervolgd.
MuziekLab, YogaLab & ScienceLab zijn nieuw.

Praktische informatie.

Wanneer?
De cursussen beginnen in week 38, vanaf maandag 16 september.
NieuwsLab start in week 44, vanaf 29 oktober.

Waar?
KookLab, MuziekLab, MaakLab, YogaLab 1 & NieuwsLab:
In Buurtruimte de Eester, C. van Eesterenlaan 266, 1019 JR Amsterdam

ScienceLab & YogaLab 2:
Op Basisschool Piet Hein, Oostelijke Handelskade 6, 1019 BM Amsterdam

TimmerLab:
In de Openbare WerkPlaats, Cruquiusweg 78, 1019 AJ Amsterdam

Kosten?
10 lessen: 75 euro, met stadspas 25 euro
5 lessen  : 37,50 euro, met stadspas 12,50 euro

Kijk ook eens naar onze voorwaarden onder aan deze pagina.

Online aanmelden kan vanaf woensdag 28 augustus.
Maar wil je zeker zijn van een plek, stuur dan nu al een mail aan Esther via eesterimps@buurtcooperatieohg.nl.
Ook als je meer informatie wilt hebben.

Ons cursusaanbod dit najaar en deze winter:

Het is leuk om te leren koken. Maak een pizza, falafel, salade of een lekkere smoothie. Bij KookLab leren kinderen wat gezond en lekker eten is. Na het koken eten we gezellig samen.

Hanadi Al Saeid

Met handen, voeten en stem gaan we de wereld van klank en ritme te lijf!
Wat is muziek? Je lijf gebruiken als muziekinstrument? En je gaat een didgeridoo maken! Een lange toeter waar mooie bromtonen uitkomen. Kom dit, al spelend ontdekken.

Lies Beijerinck & Moira Mirck

Kom knutselenen laat je fantasie de vrije loop. Plak, schilder en knip. Met leuke opdrachten maken de kinderen kennis met verschillende materialen en technieken. Er is veel ruimte voor eigen ideeën.

Monica Schokkenbroek

In de yogales beleven we yoga avonturen. Samen naar de zee, de ruimte in of lekker verdwalen in de jungle. Opeen speelse manier worden de kinderen in contact gebracht met zichzelf. Ze verbeteren hun lichaamshouding, motorische vaardigheden, zelfvertrouwen en het vermogen te ontspannen.

Anita Kamp

We gaan met echte yogahoudingen aan de slag waardoor we kracht ontwikkelen, souplesse, balans, zelfvertrouwen en concentratievermogen. In een lekker tempo dagen we onszelf uit. Op een speelse manier gaan we mee in het vrolijke en boeiende avontuur van yoga.

Berber Schönholzer

Heb je interesse in wetenschap en techniek en wil je iets leren over magnetisme, elektriciteit en zwaartekracht? Voor jonge professors in de dop is het ScienceLab een inspirerende cursus waar je spannende proefjes doet en experimenten uitvoert.

Gerald Maurice

Kom je mee timmeren op een echte werkplaats? Timmeren is niet moeilijk. Samen leren we verschillende technieken en maken we de leukste dingen. Vorige keer hebben we de timmerchallenge gedaan en heeft iedereen een mini flipperkast gemaakt

Eef van der Meer

Ben jij die razende reporter op zoek naar nieuws? Of wil je liever fotograaf zijn?
Pak aan die perskaart! We gaan interviewen, fotograferen, schrijven en vormgeven. We gaan samen een magazine maken!

Aly Hendriks & 
Monica Schokkenbroek

Wil je de Eester Imps folder downloaden?

Let ook even op onze voorwaarden:

  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden. Als je daar bezwaar tegen hebt maak je dat vooraf bekend.
  • We gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Ze worden niet aan derden ter beschikking gesteld en zelf gebruiken we de gegevens alleen waar ze voor bedoeld zijn.
  • We doen er natuurlijk alles aan om vervelende gebeurtenissen te voorkomen. Deelname is echter op eigen risico: de organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor materiële schade of letsel.
  • Voor Eester Imps: we halen kinderen van de 8e Montessorischool uit de klas op als je daarom hebt gevraagd, maar de verantwoordelijkheid blijft bij de ouders/verzorgers.