georganiseerd door

en

EESTER IMPS – ontdek je talent!

Bij de Eester Imps kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit het Oostelijk Havengebied meedoen aan naschoolse activiteiten. De cursussen vinden plaats op drie locaties: Buurtruimte de Eester, Basisschool Piet Hein en de Openbare Werkplaats.

De Buurtcoöperatie OHG en de Talententent van Dynamo organiseren samen leuke en leerzame cursussen, begeleid door kunstenaars en ondernemers uit het Oostelijk Havengebied. Voor alle leeftijden is er iets te doen! Alle cursussen zijn superleuk voor zowel jongens als meisjes.

KookLab, MaakLab, TimmerLab en NieuwsLab worden succesvol vervolgd.
MuziekLab, YogaLab & ScienceLab zijn nieuw.

Praktische informatie.

Wanneer?
De cursussen beginnen in week 38, vanaf maandag 16 september.
NieuwsLab start in week 44, vanaf 29 oktober.

Waar?
KookLab, MuziekLab, MaakLab, YogaLab 1 & NieuwsLab:
In Buurtruimte de Eester, C. van Eesterenlaan 266, 1019 JR Amsterdam

ScienceLab & YogaLab 2:
Op Basisschool Piet Hein, Oostelijke Handelskade 6, 1019 BM Amsterdam

TimmerLab:
In de Openbare WerkPlaats, Cruquiusweg 78, 1019 AJ Amsterdam

Kosten?
10 lessen: 75 euro, met stadspas 25 euro
5 lessen  : 37,50 euro, met stadspas 12,50 euro

Ophalen kinderen 8e Montessorischool?
We halen kinderen van de 8e Montessorischool uit de klas op als je daarom vraagt, maar de verantwoordelijkheid blijft bij de ouders/verzorgers.

Onze voorwaarden?
Kijk ook eens naar onze voorwaarden onder aan deze pagina.

Online inschrijven en betalen?

  • Klik in het cursusaanbod hieronder op het LAB van je keuze of op het bijbehorende blauwe blokje.
  • Je komt op een online-inschrijfformulier. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘✓doorgaan’ (zwart blokje) links onder.
  • Vul op de volgende pagina’s de gevraagde gegevens in en volg de instructies op.

Lukt het aanmelden niet, heb je vragen of wil je eerst meer informatie, mail Esther via eesterimps@buurtcooperatieohg.nl 

Ons cursusaanbod dit najaar en deze winter:

Het is leuk om te leren koken. Maak een pizza, falafel, salade of een lekkere smoothie. Bij KookLab leren kinderen wat gezond en lekker eten is. Na het koken eten we gezellig samen.

Hanadi Al Saeid

Met handen, voeten en stem gaan we de wereld van klank en ritme te lijf!
Wat is muziek? Je lijf gebruiken als muziekinstrument? En je gaat een didgeridoo maken! Een lange toeter waar mooie bromtonen uitkomen. Kom dit, al spelend ontdekken.

Lies Beijerinck & Moira Mirck

Kom knutselenen laat je fantasie de vrije loop. Plak, schilder en knip. Met leuke opdrachten maken de kinderen kennis met verschillende materialen en technieken. Er is veel ruimte voor eigen ideeën.

Monica Schokkenbroek

In de yogales beleven we yoga avonturen. Samen naar de zee, de ruimte in of lekker verdwalen in de jungle. Opeen speelse manier worden de kinderen in contact gebracht met zichzelf. Ze verbeteren hun lichaamshouding, motorische vaardigheden, zelfvertrouwen en het vermogen te ontspannen.

Anita Kamp

We gaan met echte yogahoudingen aan de slag waardoor we kracht ontwikkelen, souplesse, balans, zelfvertrouwen en concentratievermogen. In een lekker tempo dagen we onszelf uit. Op een speelse manier gaan we mee in het vrolijke en boeiende avontuur van yoga.

Berber Schönholzer

Heb je interesse in wetenschap en techniek en wil je iets leren over magnetisme, elektriciteit en zwaartekracht? Voor jonge professors in de dop is het ScienceLab een inspirerende cursus waar je spannende proefjes doet en experimenten uitvoert.

Gerald Maurice

Kom je mee timmeren op een echte werkplaats? Timmeren is niet moeilijk. Samen leren we verschillende technieken en maken we de leukste dingen. Vorige keer hebben we de timmerchallenge gedaan en heeft iedereen een mini flipperkast gemaakt

Eef van der Meer

Ben jij die razende reporter op zoek naar nieuws? Of wil je liever fotograaf zijn?
Pak aan die perskaart! We gaan interviewen, fotograferen, schrijven en vormgeven. We gaan samen een magazine maken!

Aly Hendriks & 
Monica Schokkenbroek

Let ook even op onze voorwaarden:

  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden. Als je daar bezwaar tegen hebt maak je dat vooraf bekend.
  • We gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Ze worden niet aan derden ter beschikking gesteld en zelf gebruiken we de gegevens alleen waar ze voor bedoeld zijn.
  • We doen er natuurlijk alles aan om vervelende gebeurtenissen te voorkomen. Deelname is echter op eigen risico. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor materiële schade of letsel.
  • Alleen de kinderen van de 8e Montessorischool halen wij uit de klas op als je daarom hebt gevraagd, maar de verantwoordelijkheid blijft bij de ouders/verzorgers.

Eester Imps folder

Klik op het beeld hierboven om de folder te downloaden.

Opmerking bij NieuwsLab:

  • In tegenstelling tot wat er op de gedrukte flyer staat is NieuwsLab uitsluitend geschikt voor de groep 5,6,7 & 8.

Contact informatie Buurtcoöperatie OHG:
Vereniging Buurtcoöperatie Oostelijk Havengebied
C. van Eesterenlaan 266, 1019 JR Amsterdam
telefoon: 020 3707359
e-mail: info@buurtcooperatieohg.nl
website: www.buurtcooperatieohg.nl
banknummer: NL88INGB0006868849
KVK: 63051680