de Eester zorgt & helpt

Samenwerking

De Eester zorgt & helpt heeft een groot netwerk met professionele en informele zorgpartners in de buurt. Kom je ergens niet uit? Heb je hulp nodig? En weet je zelf de weg niet te vinden naar de juiste zorgverlener? Dan helpen wij je stap voor stap.

Hulpvraagformulier
Lukt het niet om bij het inloopspreekuur langs te komen? Je kunt jouw vraag ook stellen via het formulier op deze pagina. Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

Welzijn op recept

Irith: ‘Welzijn op Recept is dingen doen die je leuk of ontspannend vindt. Dat kan ervoor zorgen dat je je lichamelijk beter voelt. Bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met een (nieuwe) hobby, te bewegen of door mensen te ontmoeten. Soms is het lastig om hier alleen mee aan de slag te gaan. Welzijnscoaches helpen daarbij. Kunst op recept is een speciaal onderdeel van Welzijn op Recept; hierbij gaan we aan de slag met activiteiten op het gebied van kunst & cultuur.

Bewoners worden via de huisarts aangemeld bij Civic. Het zijn vaak bewoners die regelmatig vage klachten hebben. De huisarts denkt dan dat een activiteit beter bij een bewoner past, dan het voorschrijven van medicatie.’ Lees meer

Welzijn op recept
welzijn-op-recept

Zoeken op deze website