ACTIVITEITEN

De Buurtcoöperatie OHG is voor en door bewoners. Alles wordt dan ook georganiseerd door buurtbewoners. We staan open voor initiatieven van zowel particulieren als ondernemers. Activiteiten die nu al lopen zijn bijvoorbeeld de Eettafel, de Inloop, de BuurtBel, de Schone Stratenbeweging, de BuurtBalie, de Buurtloop, EesterImps, Poëziebankje, Tafeltennis, Buurtlezingen, Buurtmaaltijd en nog veel meer. Ze getuigen dagelijks van een levendige en actieve buurt, die we als buurtbewoners met en voor elkaar maken.

De agenda met buurt-activiteiten staat op de site van de Buurtbalie. Klik op de knop links. Op een overzichtelijke manier biedt dit platform informatie over activiteiten, initiatieven, organisaties en evenementen in het hele Oostelijk Havengebied. Je kunt daar filteren op allerlei soorten activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de buurtcoöperatie, meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met de knop middenonder.

Met de rechterknop kom je bij de pdf waar alle activiteiten in De Eester handig in een overzicht bij elkaar staan.

agenda BuurtBalie

button_buurtcoop_buurtbalie

aanmelden nieuwsbrief

Maandelijkse activiteiten

Kom iets organiseren in De Eester!

Ben jij een buurtbewoner met een idee waar de buurt beter van wordt? Mis je een activiteit in de buurt? Of ben je een professional en heb je een aanbod voor de buurt? Kom gerust eens praten, er is veel mogelijk in onze ontmoetingsruimte.

Denk aan :
– een lezing
– een sociale activiteit
– een cursus of workshop
– een kinderactiviteit

We staan open voor zowel eenmalige als structurele activiteiten, voor allerlei leeftijden. We hebben vier ruimtes die op alle dagen van de week beschikbaar zijn.
Jij organiseert, wij verbinden je met andere buurtbewoners en helpen je met werven van deelnemers door onze communicatiekanalen in te zetten.
Loop gerust een keer binnen om de mogelijkheden te bespreken.