de Eester zorgt & helpt

Eestermobiel

Eestermobiel

Vervoer voor buurtgenoten binnen het Oostelijk Havengebied.

De eestermobiel is een klein autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten binnen het Oostelijk Havengebied, en de directe omgeving, van A naar B kan brengen.

Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Of moet je kat naar de dierenarts? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Een bezoek brengen aan de Eester of de Buurtsoos? Of een bloemetje brengen bij een buurtvriendin? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de eestermobiel!

We rijden in onze eigen buurt, het Oostelijk Havengebied, en ook naar Centraal Station, OLVG Oost, Dappermarkt, Oostpoort, Amstelstation, de Intratuin in Oost en de Oosterbegraafplaats. Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep, waardoor het ook tussen ‘Amsterdammertjes’ door kan. De slager en bloemist op de Veemkade zijn hierdoor ook goed bereikbaar. En kun je voor de deur (bij de hoofdingang) afgezet worden bij Olvg!

We rijden voorlopig op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Andere tijden in overleg. Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel pas erin! We zitten klaar om je rit in te plannen, uiterlijk 24 uur van te voren. Bel 020 – 370 73 59 (van 9 tot 17 uur bereikbaar) om een rit aan te vragen of vul het reserveringsformulier in. We bellen dan terug om door te geven of het past.

Wil je ook chauffeur worden? Meld je aan via eestermobiel@buurtcooperatieohg.nl of bel 020 – 370 73 59.

Sponsoring

We hebben nog ruimte op de portieren voor jouw logo! Voor 360 euro ex btw per jaar staat jouw logo op twee ronde stickers op de portieren van de Eestermobiel.

Kosten Eestermobiel

Als je met de Eestermobiel een rit maakt betaal je:

 Eester leden niet-leden
losse rit€1,00€2,00
10-strippenkaart€10,00€17,50

Let op: PIN-only.

Je kunt meer doen dan je denkt
corry_vierk
Chauffeurs gezocht!
Eestermobiel Flyer
Feestelijke opening Eestermobiel!
Opening Eestermobiel
Brazilië sponsor van de Eestermobiel
Brazilie
Sociale mobiliteit
Max Mobiel
“De Eestermobiel geeft me vrijheid”
Ria Eestermobiel
Louis is chauffeur bij de Eestermobiel
Louis Visseren
Wilma is planner bij de Eestermobiel
Wilma op bankje Eester

Zoeken op deze website