de Eester zorgt & helpt

BuurtBel

020-772 38 14

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je juist iets betekenen voor een buurtgenoot? Zorg voor elkaar in de buurt, daar zet de Eester sterk op in. Daarom koppelt de Eester buren aan elkaar voor burenhulp. En we zijn benieuwd naar jouw idee voor goede zorg in de buurt!

Heb je hulp nodig?
Zoek je iemand die je helpt met boodschappen doen? Of iemand die met je meegaat naar het ziekenhuis? Of met je wandelt, voor je kookt. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij zoeken een buurtgenoot die jou kan helpen.

Ook als je professionele zorg nodig hebt, helpen we je op weg. Heb je behoefte aan thuiszorg, verpleging aan huis of steun van een maatschappelijk werker? We onderhouden korte lijnen met zorg- en welzijnsorganisaties en maken jouw stap graag kleiner. We zijn één aanspreekpunt voor al je vragen!

Wil je helpen?
Draag jij je buurtgenoten een warm hart toe? Wil je iets doen voor iemand die een extra handje kan gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan hulp bij klusjes, samen koffie drinken, wandelen of boodschappen doen. Je bent welkom met precies jouw kunde.

Meld je aan!
Wij leren je graag kennen! Als je hulp nodig hebt of wilt helpen, bel 020-772 38 14 of vul het contactformulier in. Je kunt ook langskomen in de Eester voor meer informatie en een kopje koffie of thee. Ditte of Lennie zijn elke werkdag aanwezig tussen 10:00 en 16:00 uur.

Zo werkt het met klussen, klik hier

Silke met hondje
Carla buurtoma
Eva gaat zingen!
Eva BuurtBel Eesterkoor
Naar museum met Eestermobiel
ria_louis_vierkant
Samen een visje eten
heleen_vierkantKLEIN
Reddende engelen
engelen_vierkant250
Samen lezen
enae
Vriendschap is het beste medicijn
Adriënne en Monique
Plafonnière
ceciel met lamp
Ook BuurtBel in Utrecht
utrecht02
Computerhulp
Computerhulp BuurtBel - Ganna & Ditte
Burenhulp in vakantietijd
Lennie & Ditte
Bezoek aan 75-plussers
bezoek aan 75+
Rookmelder
rookmelder
Ditte bij de BuurtBel
Ditte
Zo lang mogelijk thuis wonen
Wandelen ouderen
Schip voor Oekraïners
Schip Oekraine
Buurtteam in de Eester
Buurtteam

Zoeken op deze website