de Eester zorgt & helpt

BuurtBel

Silke met hondje
Carla buurtoma

Heb je een vraag of wil je iets doen? Trek aan de BuurtBel!

Bij de Eester BuurtBel koppelen we buren uit het Oostelijk Havengebied aan elkaar voor burenhulp. Zo zorgen we voor meer verbinding en saamhorigheid in de buurt. En dat past precies in onze missie.
Dus: heb je een vraag of wil je iets doen voor een buurtgenoot? Je bent van harte welkom bij de BuurtBel!

Heb je hulp nodig?
Zoek je iemand die je helpt met boodschappen doen? Of iemand die met je meegaat naar het ziekenhuis? Of met je wandelt, voor je kookt. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij zoeken een buurtgenoot die jou kan helpen.

Ook als je professionele zorg nodig hebt, helpen we je op weg. Heb je behoefte aan thuiszorg, verpleging aan huis of steun van een maatschappelijk werker? We onderhouden korte lijnen met zorg- en welzijnsorganisaties en maken jouw stap graag kleiner.

We zijn één aanspreekpunt voor al je vragen!

Wil je helpen?
Draag jij je buurtgenoten een warm hart toe? Wil je iets doen voor iemand die een extra handje kan gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan hulp bij klusjes, samen koffie drinken, wandelen of boodschappen doen. Je bent welkom met precies jouw kunde.

Meld je aan!
Wij leren je graag kennen! Als je hulp nodig hebt of wilt helpen, bel 020-772 38 14 of vul het contactformulier in. Je kunt ook langskomen in de Eester voor meer informatie en een kopje koffie of thee. Petra Wijmenga en/of Lennie van Veenenedaal zijn elke werkdag aanwezig tussen 10:00 en 16:00 uur.

Zo werkt het met klussen, klik hier

Klussers en reparateurs gezocht!
Reparatietafel
Zo werkt het met klussen
Adriaan en Marije
Eerste hulp bij smartphone, internet, apps & computer
Eerste hulp bij smartphones etc.
Marije & de BuurtBel
Marije BuurtBel
Erop uit met scootmobiel
Scootmobiel Zeeburgerkade
Vreugde- & gelukclub KNSM
Vreugde & gelukclub
Buren koken voor een gezin
BuurtBel eten voor gezin

Zoeken op deze website