Zondag in de Eester

Zondag in de Eester spelletjesmiddag

Geef je over aan een zalige, lome zondagmiddag met een drankje, knabbeltje en babbeltje. In de gezelligste huiskamer van de buurt! Iedere maand organiseert de Eester diverse zondag matinees zoals: spelletjesmiddag, bingo, muziek voor & door, filmvertoningen & poëzie.

Activiteiten

thumbnail leert & recreeert

In en rond de Eester worden diverse activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners. Normaal gesproken is er van alles te doen voor jong & oud. Zolang de Eester nog dicht is, werken we aan een nieuw programma voor als het allemaal weer kan. Natuurtekenen gaat ondertussen wel door in het Flevopark.

Evenementen

De Eester organiseert twee grote evenementen per jaar: de OHG Loop in mei en het Eesterfestival, met buurtrestaurant, in de zomer. En in de wintermaanden verzorgen we voor knusse zondag matinees in de Eester. Klik op de banners voor (foto)verslagen.

Heb je een vraag of een idee?

Op zoek naar leuke activiteit? De Eester heeft een zeer gevarieerd creatief programma met theater maken, zingen en percussie tot knutselen en natuurtekenen. Jaarlijks organiseren we de OHG-loop voor hardlopers en het Eesterfestival met buurtrestaurant. Voor idereen is er een passende activiteit. Doe mee! En kom vooral ook zelf met ideeën!

Eesterfestival

Eesterfestival 2018

Het Eesterfestival is een festival ‘voor & door bewoners’. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van buurtbewoners en sponsoring door lokale ondernemers. En natuurlijk met medewerking van kunstenaars uit de buurt en buurtartiesten. Het is één van de grote activiteiten die buurtcoöperatie de Eester organiseert, in 2019 al voor de 3e keer! Helaas […]

OHG loop

OHG loop

Hoe het begonDe OHG Loop werd voor het eerst georganiseerd in 2015. Ontstaan uit een lokaal initiatief vanuit de Buurtcoöperatie OHG om de buurtbewoners door middel van sport met elkaar te verbinden. Hieruit is een traditie voortgekomen om op een zondag in mei de OHG Loop te organiseren. Deelnemers ervaren deze loop als “de leukste […]