Buurtfestival 24 juni

De Eester organiseert samen met Brazilië – die dit jaar 25 jaar bestaat – een groot Buurtfestival op zaterdag 24 juni! Alles speelt zich af rondom het winkelcentrum. Er komt een spetterend podiumprogramma, een rommelmarkt, een kledingruil, workshops, kraampjes en een afsluitend buurtdiner met 250 buurtgenoten!

Het buurtfestival wordt vormgegeven door bewoners, (horeca)ondernemers en artiesten uit de buurt!

Met: muziek, kleding- en stekjesruil, kunst, Plastic Lab, zaadbommen, kombucha, sieraden en tassen maken, pottenbakken, zeilen bij Nautiek, tafelvoetbal XXL, taart eten, honderbrokkenproeverij, rommelmarkt, wijn proeven, samen eten en nog veel meer!

Tickets voor het buurtdiner zijn 10,00 per persoon. Je neemt je eigen bord, glas en bestek mee!

Wil je meedoen om dit tot een spectaculair buurtfeest te maken? En ondertussen veel buurtgenoten leren kennen? Meld je aan als vrijwilliger in de organisatie of voor op de dag zelf. 

Wij zoeken:
– horecatijgers voor het aankleden van het buurtdiner. Denk aan tafelversiering, het klaarzetten van en helpen bij het diner en het gezamenlijk opruimen daarna.
– enthousiastelingen die graag willen meedoen aan een flashmob.
– sportieve types die een uurtje bij de XL voetbaltafel (8 tegen 8!) willen helpen.
– gastheren en vrouwen die op theatrale wijze mensen de weg willen wijzen. 
– mensen die hun handen uit de mouwen willen steken bij het afbouwen en het netjes achterlaten van de pleinen en de kade. 

Meld je aan bij Annet via annet@buurtcooperatieohg.nl of bij Meta via: meta@buurtcooperatieohg.nl

1120_310_B_Buurtfstival

Buurtdiner aan de Veemkade

Als uitsmijter van het Buurtfestival kun je aanschuiven bij het buurtdiner met 250 andere buurtgenoten! Horeca-ondernemers uit de buurt verzorgen het eten en de Oceaan verzorgt de bar! We gaan rond 18.30 uur aan tafel. 

Aanmelden kan binnenkort op deze website!

Zoeken op deze website