Vragen over je energieverbruik?

Met de stijgende energieprijzen & de impact op het klimaat, zijn er steeds meer mensen die vragen hebben over hun verbruik of energierekening. Hieronder een overzicht opgesteld door de energiecommissie waar je terecht kunt met welke vraag.

Advies & hulp over energieverbruik, isolatiemaatregelen & de energierekening
Vraag een gratis bezoek van een energiecoach van Stichting !Woon aan. Vul hier het formulier in en je wordt teruggebeld. Er zijn drie coaches in het Oostelijk Havengebied. Na het maken van een afspraak komen ze langs voor advies over allerlei zaken rond energieverbruik en de coaches kunnen ook veel uitleggen over je energierekening.

Lees hier een interview met de eerste energiecoach van het Oostelijk Havengebied: Carla.

Heb je betalingsproblemen doordat de kosten zo zijn gestegen? Dan kun je het beste terecht bij het Buurtteam Oost. Kom naar het inloopspreekuur in de Eester op dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur. Of bel naar 020 46203000.

Bekijk hier het overzicht van de Gemeente Amsterdam van regelingen voor verlaging van energiekosten, zowel door middel van subsidies als door hulp voor isoleren en andere mogelijkheden voor besparen.

Verduurzamingsmaatregelen met je VvE
Stuur een mail met je vragen naar de energiecommissie (ook voor voorbeelden en contacten in de buurt) of bekijk de cursussen van Stichting !Woon.

Subsidies
Bekijk de subsidie- en financieringswijzer van RVO en vindt de Amsterdamse regelingen hier.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met de energiecommissie.

DutchEnglishGerman

Zoeken op deze website