8 juni fair Circulair

zaterdag 8 juni – 11.00 -16.00 uur – Lloydplein, winkelcentrum Brazilië  

Tijdens de duurzame markt fair Circulair kun je spullen (ver)kopen op de geen-rommel-markt, meedoen aan inspirerende workshops en er is muziek van de fanfare van de Eerste Liefdesnacht

Een perfecte zaterdagmiddag voor samen met je buren, date, vrienden of gezin in je eigen buurt! De activiteiten zijn namelijk ook heel geschikt voor kinderen

Ontdek bij de fair Circulair hoe je minder kunt verspillen en meer kunt hergebruiken, en vooral, hoe leuk dit kan zijn! Dit evenement wordt georganiseerd door de Eester verduurzaamt en winkelcentrum Brazilië.

Rommelmarkt Buurtfestival

programma: 

11:00-16:00 geen-rommel-markt met kleedjes op het Lloydplein en poppenkast  

13:00-16:00 inspirerende workshops in de passages van winkelcentrum Brazilië; zadenruil, upcyclen, Ecodam plastic-lab en meer… 

13:00-16:00 afvalkunst en afval-anatomie op het AH-plein en Nautiek  

en nog veel meer! Bekijk hier het hele programma: wij1019.nl/faircirculair

Aanmelden 

Wil je spullen verkopen op de rommelmarkt? Reserveer dan jouw plek voor een kleedje en/of campingtafeltje bij ‘aanmelden’ (hier linksboven). 

Plastic verzamelen 

Wil je meedoen om circulaire wandtegels te maken van verzameld plastic uit de buurt? Verzamel je plastic en neem het (gesorteerd) mee! 

de Eester verduurzaamt  

De Eester heeft praktische oplossingen om duurzaam te leven. Vele kleine stappen maken grote impact. Laten we de aarde niet langer uitputten.  

Gebruik minder, repareer, gebruik opnieuw, geef weg, leen, maak groener en schoner en kies anders. Daarmee bespaar je grondstoffen en energie, goed voor het klimaat. Én jij bespaart er zelf geld mee!  

Duurzaam leven doe je met gemak! 

Zoeken op deze website