woensdag 13 december | 10.00 – 15.00 uur | Lohuizen adres: Th. K. van Lohuizenlaan 10-164

Laatste weggeefkraam, naaicafé en reparatietafel van het jaar wordt een bijzondere kersteditie!

Een grote weggeefmarkt met kerstcadeaus en -versiering. Bij het naaicafé maak je je eigen versiering voor in de boom en cadeauverpakkingen van textiel. Reparateurs staan klaar voor je kapotte kerstlichtjes en andere huishoudelijke spullen die je nog vóór de vakantie gerepareerd wilt hebben.

Dit allemaal in een ultieme kerstsfeer in de huiskamer van wooncommunity Lohuizen. Iedereen uit de buurt mag langskomen. Er is zelfs warme chocomelk.

Heb je (kerst)spullen over die je niet meer gebruikt? Of mooie spullen die als cadeau onder de boom kunnen bij een buurtgenoot? Lever het in op de onderstaande momenten bij Lohuizen. Of ben je juist op zoek naar die ene bal? Of een vintage slinger (je weet maar nooit)? Kom shoppen op 13 december!

Inzamelmomenten Lohuizen

Ook de gebruikelijke spullen kun je inleveren of vinden tijdens deze kerstweeggeefmarkt. Alle spullen graag brengen op de Th. K. van Lohuizenlaan 2-164 en alleen op de hierboven genoemde tijden. We nemen alleen spullen aan die schoon, bruikbaar en niet kapot zijn.


De Eester is in verband met de verbouwing vanaf 19 november tijdelijk gesloten. In samenwerking met Civic en de Alliantie word deze markt in Lohuizen georganiseerd. Daar zijn we heel blij mee!

Zoeken op deze website