Samen (ver)bouwen we de Eester!

Buurtruimte de Eester is van ons; van de buurt! We gaan het pand verbouwen en verduurzamen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk buurtgenoten hier nog lang met plezier gebruik van kunnen maken. Vanaf 19 november is de Eester dicht.

Iedereen kan meedoen!

We creëren met elkaar een fijne buurthuiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Omdat de Eester van ons allemaal is, doen we het zoveel mogelijk samen met buurtgenoten. En om circulair en kostenbesparend te werken, doen we het met zoveel mogelijk materialen, meubels en andere benodigdheden die er al zijn. We zullen je regelmatig op de hoogte brengen van alle plannen, planning en ontwikkelingen rondom de verbouwing en inrichting via de speciale website: wij1019.nl/eesterverbouwt

De Eester gaat echter gewoon door!

De BuurtBel en de werkgroepen zetten hun werkzaamheden voort vanaf een kantoor in de buurt. Er kunnen afspraken gepland worden op dit kantoor of op andere locaties.Een aantal activiteiten gaat door op vervangende locaties. We informeren je hierover via de website. Huurders zoeken zelf een vervangende ruimte. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kijken we graag met je mee.

Wil je meedoen? Helpen met klussen -met bijv. inpakken, sjouwen, schilderen, meubels en kasten maken/in elkaar zetten, spullen verzamelen? Ken je klussers en bouwers? Heb je ideeën over circulaire materialen/afvalstromen die we kunnen gebruiken?

Of heb je vragen? Neem dan contact op met Donna, coördinator inrichting. 

Zoeken op deze website