veiling brengt 13.000 op

Het is geweldig om te vertellen dat de veiling tot nu toe ruim 13.000 euro heeft opgebracht! Wat was het een mooi avontuur; we hebben veel nieuwe verbindingen gelegd, talenten ontdekt en gulle gevers ontmoet in onze eigen buurt. 

Heel erg bedankt voor het aanbieden van jouw veilingitem! Mede door jou kunnen we de nieuwe Eester – volledig circulair – inrichten. 

Vanaf maandag 3 juni opent de Eester haar deuren weer. Dan is de verbouwing en inrichting zodanig op orde, dat we jullie kunnen ontvangen in de nieuwe Eester. Ook zijn we op 6 juni Stembureau (Europese verkiezingen). En save the date: op zaterdag 29 juni willen we de Eester officieel feestelijk (her)openen en zijn jullie natuurlijk van harte welkom. 

De veiling is voorbij, maar je kan nog wel ‘bieden’ op activiteiten in én producten uit de buurt! Dit is een aanbod met een vaste prijs en met activiteiten die de komende weken/maanden gaan plaatsvinden. Activiteiten om met je gezin, vrienden, familie of collega’s te ondernemen in je eigen buurt. Ontdek hier het aanbod van leuke uitjes, georganiseerd door buurtgenoten en koop je ticket, boek, kunst of champagnebier.             

Zoeken op deze website