Weggeefkraam september!

De weggeefkraam komt weer terug vanaf woensdag 15 september, daarna weer elke derde woensdag van de maand.

Heb je goeie en mooie spullen over?* Of zoek je juist iets leuks? Kom naar de Weggeefkraam op de hoek van de Van Eesterenlaan en de Borneolaan. Huisraad, textiel, kleding, boeken zijn welkom. In goede staat en geschikt voor hergebruik.

We weten nog niet of de Reparatietafel ook weer gaat starten. Onder andere omdat we niet zeker weten of we wel voldoende reparateurs beschikbaar hebben. Dus: ben je handig, vooral met allerlei huishoudelijke apparaten? Meld je aan als reparateur
Voor reparatieklussen kan ook een aparte afspraak gemaakt worden via de Buurtbel.

Het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage vinden we wel zo leuk. De opbrengsten worden gebruikt voor andere buurtactiviteiten.

Kijk op de Wij1019 voor de actuele data.

We zijn ook op zoek naar buurtgenoten die het leuk vinden om te helpen met de Weggeefkraam. Vind jij dat leuk? Stuur ons een bericht!

*Graag spullen bijtijds brengen, dan is er nog ruimte om ze uit te stallen. Tot 10.00 uur hebben we de tijd nodig om de kraam in te richten. Vanwege de beperkte ruimte nemen we voor de Weggeefkraam alleen kleine huishoudelijke spullen aan. Voor meubels is helaas geen plek. Deze kun je aanbieden via de Buurtmarktplaats op WIJ1019, zoals de BuurtBalie tegenwoordig heet. 

Zoeken op deze website