Projectleider Duurzaam – Donna Donkers

Ik ben Donna Donkers en woon sinds 2017 met veel plezier in de Architectenbuurt. Vorige week ben ik begonnen als Projectleider Duurzaamheid voor Buurtcoöperatie de Eester. Ik vervang hiermee Aad, die met pensioen gaat.

De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme gewerkt als productieleider voor verschillende televisieprogramma’s. Naast mijn werk ging ik me steeds meer verdiepen in duurzaamheid, en ik raakte er steeds meer door geïnspireerd. Daarom vind ik het geweldig dat ik mij kan inzetten voor een betere balans tussen mens en milieu, in mijn eigen buurt! Met mijn voorliefde voor de natuur, mijn aanpakkersmentaliteit en een groot hart voor het Oostelijk Havengebied, maak ik graag – samen met jullie – onze buurt nog mooier.

Er zijn al een heleboel mooie (terugkerende) initiatieven zoals de Weggeefkraam en Reparatietafel, er is een Werkgroep Groen en een Energiecommissie. Ik ondersteun deze projecten waar nodig en ik ga nieuwe ideeën uitwerken en nieuwe projecten opzetten. Ik zal hierbij gebruik maken van de uitkomsten van de BuurtTop van 2019, waar een mooie ToekomstAgenda OHG 2025 uit is voortgekomen.

Ik ben ook heel benieuwd naar jullie ideeën! Neem gerust contact met me op.
Ik kijk er naar uit om samen te werken aan een duurzame buurt!

Zoals David Attenborough in zijn laatste documentaire prachtig zegt:
“If we take care of nature, nature will take care of us”.

Zoeken op deze website