Nieuw bestuurslid Marianne

Mijn naam is Marianne Poot. Ik woon al 25 jaar met heel veel plezier samen met mijn man Rob op het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied.

Ik werk als interim bestuurder in de zorg. Het liefst werk ik in de jeugdzorg. Ik vind het prachtig om te zien als jongeren met een klein en soms met een groot zetje hun plek vinden in de maatschappij. Daarnaast ben ik politiek actief voor de VVD. Tot de afgelopen verkiezingen zat ik in de gemeenteraad van Amsterdam en was ik fractievoorzitter. En ik sta nu op de lijst voor de provinciale staten verkiezingen in maart. In mijn vrije tijd schaats ik graag, maak ik lange wandelingen en kook ik voor vrienden.

Samen je eigen buurt maken is voor mij belangrijk. Elkaar helpen als dat nodig is, werken aan een duurzame toekomst, elkaar ontmoeten, leuke dingen doen en elkaar inspireren. Dat is precies wat de Eester doet. Het is wat mij een betreft een zeer waardevolle organisatie in het Oostelijk Havengebied. En ik ben dan ook blij dat ik vanaf 1 december als aspirant lid deel mag uitmaken van het bestuur. Ik hoop jullie bij een van de komende activiteiten te ontmoeten!

MarianneP+HayteJ-alv-2022-0450-A

Zoeken op deze website