Nieuw bestuurslid Hayte

Mijn naam is Hayte de Jong. Geboren in Fryslân en sinds 2000 woonachtig in Amsterdam, waarvan zo’n zeven jaar in het Oostelijk Havengebied. Eerst een aantal jaren op de Dirk Vreekenstraat en sinds begin 2022 op de Javakade. Ik woon daar met mijn vrouw Marina en onze kinderen Nina en David. In mijn vrije tijd sport (roeien, wielrennen, hardlopen) en lees ik graag.

In het dagelijks leven werk ik voor accountants- en adviesorganisatie PwC. Ik adviseer daar de organisatie over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen en vorm met mijn team de ogen en oren van PwC in “Den Haag”. Ik ben ook politiek actief, bij de Partij van de Arbeid, waar ik diverse functies heb gehad en tot juni 2022 in het landelijk partijbestuur zat.

Met mijn afscheid uit het partijbestuur kwam er tijd vrij om me in te zetten voor onze geweldige buurt. Als geboren en getogen Fries zit de gemeenschapszin (‘minskip’ in het Frysk) mij in het bloed. Die gemeenschapszin proef ik in allerlei facetten bij de Eester en het is geweldig dat ik me daar via het bestuur voor mag inzetten. Op naar een socialer, duurzamer en nog mooier Oostelijk Havengebied!

MariannePHayteJ-alv-2022-0454-A

Zoeken op deze website