Hanadi

​Op 6 september jl. is onverwachts Hanadi Al Saeid overleden. Hanadi was betrokken en actief binnen de Eester. We zijn verdrietig en zullen haar missen.

​Hanadi leerde onze buurtkinderen koken bij het populaire KookLab, dat altijd twee keer zoveel aanmeldingen had dan dat er plek was.

En ze kookte ​regelmatig als actieve bewoner de sterren van de (Syrische) hemel op de dinsdag​avond bij Samen eten, bij feesten en bij de Eettafel. Haar heerlijke humus en baba ganoush zullen we nooit vergeten.

Hanadi was van betekenis voor de Eester en de buurt. We herinneren Hanadi als iemand die altijd klaarstond voor een ander. Die deelde wat ze zelf niet nodig had. En als hele trotse moeder van haar twee dochters Aya en Raifa.

We hopen ​dat haar dochters kracht kunnen halen uit wie zij was. ​Vanuit de Eester zullen we Raifa en Aya ​ondersteunen waar nodig.

Foto en herinneringsboekje in de Eester

In de Eester hebben we een plekje ingericht met foto’s en een boekje waar je een bericht in kunt achterlaten. Het boekje geven we aan Ayla en Raifa als herinnering.

Zoeken op deze website