Floor projectleider duurzaam

Donna vertrekt en Floor komt. Blij zijn we dat we Floor Matla per april kunnen verwelkomen als waardige opvolgster van Donna in de functie van ‘projectleider de Eester verduurzaamt’. Floor zal zich de komende week zelf aan jullie voorstellen via de nieuwsbrief en met verschillende mensen kennis gaan maken. Floor is voor ons geen onbekende. Zij vervult nu al een functie als beheerder bij de BuurtBalies; Wij1019 en IBuurtbalie, samen met Ganna.

‘Ik ben Floor Matla, 29 jaar. Ik woon al ruim 10 jaar in de Indische Buurt in de Molukkenstraat (randje Oostelijk Havengebied). Een aantal jaar geleden ben ik actief geworden in de buurt en hou me het liefst bezig met projecten die bijdragen aan een duurzamere samenleving. Ik ben aangesloten bij een compostproject, organiseer workshops over hergebruik van materialen en werkte bij een stichting die groen in de buurt stimuleert.

Ik ben ontzettend blij dat ik nu bij de Eester mijn liefde voor de buurt en de planeet kan combineren door het voorzetten van een hele hoop mooie projecten met daarachter nog meer actieve en inspirerende buurtbewoners. De afgelopen dagen heeft Donna mij zoveel mogelijk wegwijs gemaakt in alles wat er speelt en ik vind het een eer om het stokje van haar te mogen overnemen.  

De Eester is voor mij niet nieuw want ik ben al betrokken als beheerder van de Indische BuurtBalie (de WIJ1019 van de Indische Buurt). Dit blijf ik doen naast de rol als projectleider duurzaam.  

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan en zowel nieuwe als bestaande initiatieven te ondersteunen. Voor vragen, ideeën of suggesties neem gerust contact met me op!’

Mail: duurzaam@buurtcooperatieohg.nl

Telefoon: 06-22956988

Floor Matla

Zoeken op deze website