Terugblik OHG Loop 2019

Het was een geweldige sportieve dag!

5 jaar OHG Loop, 35 paar helpende handen, 230 lopers, 16 sponsoren, 135 waterijsjes, 100 pannenkoeken, 1 krat bananen, 1 krat sinaasappels, 22 trofee-bekers, 6 medailles, 1 springkussen, elektronische tijdwaarneming, een brandweerwagen van kazerne Victor, Fanfareband Accu, KAREL voor de zonnestroom, Bun Tesi en Eesterbakker Sam voor de lekkernijen, sportmassages van Leefstijl, fotograaf Bert en stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter voor het startschot.

Kortom, de OHG Loop was dit jaar meer dan geslaagd. Met 230 inschrijvingen was dit de drukste editie tot nu toe. Met als onverwacht gevolg een rij wachtenden voor de inschrijf- en aanmeldbalie.

Fanfareband Accu bracht de stemming en het enthousiasme er meteen in en zorgden samen met Leefstijl ook voor de warming-up van de jongste renners en rensters. Deze renners beten de spits af en startten als eersten. Daarna volgden de renners voor de 5 en 10 km volwassen-loop en de 3 km jeugd-loop.

Op het Hildo Kropplein was het gezellig druk met koffie, thee en frisdrank. Met koekjes en gebak van Sam. Pannenkoeken van Lyan en Dorien. Met vrolijke muziek hield Accu de stemming en de festival sfeer er goed in. Van het springkussen werd goed gebruik gemaakt door springlustige kinderen. Renners die finishten werden door presentator Rogier en enthousiaste toeschouwers met luid applaus onthaald en kregen een vaantje met flesje water voor de dorst. De jongste renners werden onthaald met een waterijsje. Voor de pijnlijke en stijve spieren was er de mogelijkheid om in de Leefstijl-tent een gratis massage van één van de fysiotherapeuten te krijgen.

De loop werd afgesloten met een uitgebreide prijsuitreiking en een tombola met diverse mooie prijzen.

Benieuwd naar alle uitslagen van deze OHG Loop? Kijk dan hier. Ook voor jouw persoonlijke tijd.

Deze dag was alle inspanningen meer dan waard. Wij hebben genoten!
Maar we zijn vooral benieuwd hoe jullie deze dag ervaren hebben. Heb je tips wat volgend jaar anders of beter kan, heb je vragen of wil je ons zomaar iets vertellen, laat het ons gerust weten! Mail ons via info@buurtcooperatieohg.nl.

Tot slot, we danken iedereen die zich heeft ingezet om deze OHG Loop tot een succes te maken. Onze buurtgenoten met de 35 paar helpende handen. Onze sponsoren, o.a. Leefstijl Fysiotherapie & Training, Winkelcentrum Brazilië (Anne&Max, Jumbo, Slagerij Bührs, Kees Gutter en AH), Hotel Yays, Gemeente Amsterdam, Fietsstop, Maison de la Mary, Groenteboer Borneo, Oceaan Deli, Bloemenkiosk Patrick en Huurmaat.

Tot ziens in 2020!

Zoeken op deze website