We kopen de Eester!

We kopen samen de Eester! 

Het is fantastisch, we kopen de Eester! We hebben met bijna 400 buurtbewoners ruim 200.000,00 euro aan Eester-obligaties en ruim 200.000,00 euro aan leenovereenkomsten bij elkaar gebracht. Daarnaast ontvangen we een lening van 100.000,00 euro van de Heidemij maatschappij en ook nog vele giften. Er blijft zelfs geld over om het pand te verbouwen en te verduurzamen. 

Dit overtreft onze stoutste verwachtingen! Toen wij op 1 mei met de aankoopcampagne begonnen hadden we niet durven dromen dat we zoveel enthousiaste en warme reacties zouden krijgen. Buurtgenoten/buurtbewoners wilden de Eester behouden als kraamkamer voor buurtinitiatieven en als fundament om verder te bouwen aan een sociale, veilige en duurzame buurt.  

Met als klinkend resultaat dat we de buurtruimte gaan kopen.  De Eester is van ons, van de buurt, van iedereen die iets voor de buurt wil betekenen. Dat is geweldig, daarom willen uit de grond van ons hart iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar voor het behoud van de Eester heeft ingezet.     

BEDANKT!

Zoeken op deze website