de Eester denkt mee & lost op

Help mee met de verbouwing

Eester verbouwing


Samen (ver)bouwen we de Eester!

Buurtruimte de Eester is van ons; van de buurt! We gaan het pand verbouwen en verduurzamen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk buurtgenoten hier nog lang met plezier gebruik van kunnen maken. We creëren met elkaar een fijne buurthuiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Omdat de Eester van ons allemaal is, doen we het zoveel mogelijk samen met buurtgenoten.

En om circulair en kostenbesparend te werken, doen we het met zoveel mogelijk materialen, meubels en andere benodigdheden die er al zijn. Iedereen kan meedoen!

We houden je op de hoogte brengen van alle plannen, planning, ontwikkelingen en oproepen rondom de verbouwing en inrichting via de speciale website: wij1019.nl/eesterverbouwt

De Eester gaat echter gewoon door!

De BuurtBel en de werkgroepen zetten hun werkzaamheden voort vanaf een kantoor in de buurt. Er kunnen afspraken gepland worden op dit kantoor of op andere locaties. Een aantal activiteiten gaat door op vervangende locaties. We informeren je hierover via de website. Huurders zoeken zelf een vervangende ruimte. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kijken we graag met je mee.

Wil je meedoen? Helpen met klussen -met bijv. inpakken, sjouwen, schilderen, meubels en kasten maken/in elkaar zetten, spullen verzamelen? Ken je klussers en bouwers? Heb je ideeën over circulaire materialen/afvalstromen die we kunnen gebruiken? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Donna, coördinator inrichting via verbouwing@buurtcooperatieohg.nl  

De verbouwing, verduurzaamheid en de inrichting van de Eester wordt mogelijk gemaakt door het: bewoners en bedrijven uit de buurt, VSB Fonds, WarmteBoost, provincie Noord Holland, Gemeente Amsterdam, Oranje Fonds, Katalys & RCOAK.

veiling brengt 13.000 op
Niels vd Laan veiling
Eester open vanaf 3 juni
nieuwe inloop
plastic sparen voor wandtegels
PlasticLab wandtegel
Niels over de veiling
Niels vd Laan veiling
Online veiling open t/m 6 april
vierkant online veiling
veiling 24 maart
veilingvierkant-online
(klus)borrel en keramiek gevraagd
borrel nieuwe Eester
Open huis met ruim 100 bezoekers
image
Interieurplan
verbouwing half januari
Verbouwing in volle gang
verbouwing kiekje lichtspel
Bouwteam
aannemer Kees
Circulair inrichten
reuse bernard-hermant-dclPEtMVdK8-unsplash
Kennis hergebruik materialen & grondstoffen
Kyra kunst hergebruik 1067x800406FairCirculair-2022_0303-AR_1

Zoeken op deze website