Buurtfestival – doe mee!

De Eester organiseert samen met Brazilië – die dit jaar 25 jaar bestaat – een groot Buurtfestival op zaterdag 24 juni! Alles speelt zich af rondom het winkelcentrum. Er komt een spetterend podium-programma, een rommelmarkt, een kledingruil, workshops, kraampjes en een afsluitend buurtdiner met 250 buurtgenoten!

Het buurtfestival wordt vormgegeven door bewoners, (horeca)ondernemers en artiesten uit de buurt! Met: muziek, kleding- en stekjesruil, kunst, Plastic Lab, zaadbommen, kombucha, sieraden en tassen maken, pottenbakker, watersport bij Nautiek, mozaïeken, tafelvoetbal XXL, taarten maken, rommelmarkt, wijn proeven en samen eten.

Help mee om er samen een mooi feest van te maken!

Natuurlijk is zo’n Buurtfestival een hele organisatie en kunnen we dat niet zonder de hulp van buurtbewoners. Benieuwd wat jij kunt doen? Wij zoeken bijvoorbeeld:

  • horecatijgers die willen helpen met het aankleden van het buurtdiner. Denk aan tafelversiering, het klaarzetten van en helpen bij het diner en het gezamenlijk opruimen daarna.
  • enthousiastelingen die graag willen meedoen aan een verrassingsact
  • sportieve types die een uurtje bij de XL voetbaltafel (8 tegen 8!) willen helpen
  • gastheren en vrouwen die op theatrale wijze mensen de weg willen wijzen 
  • mensen die hun handen uit de mouwen willen steken bij het afbouwen en het netjes achterlaten van de pleinen en de kade.

Wil je meedoen om dit tot een spectaculair buurtfeest te maken? En ondertussen veel buurtgenoten leren kennen? Meld je dan aan als vrijwilliger in de organisatie of voor op de dag zelf en enthousiasmeer je buren om ook mee te doen.

Voor meer info, ga naar wij1019.nl/buurtfestival

Aanmelden als vrijwilliger: neem contact op met Annet via annet@buurtcooperatieohg.nl

Zoeken op deze website