8 maart eettafel

Terug van weggeweest: de eettafel, eten met een idee. Noteer 8 maart alvast in je agenda en houd de website en je mail in de gaten. Daar vertellen we je later meer over de onderwerpen die we gaan bespreken en wanneer je je kunt aanmelden.

Het draait bij buurtcoöperatie de Eester om het stimuleren van verbinding tussen buurtbewoners. Om het creëren van netwerken. De Eester is een platform voor ideeën en activiteiten. Om zelf regie te nemen. Of het nu gaat om zorg of duurzaamheid of over het samenleven van jong en oud.

De Eettafel is een manier om mensen bij elkaar te brengen en om met elkaar te praten over wat we belangrijk en leuk vinden.

Vier keer per jaar organiseert de Eester de eettafel. Bij een heerlijke maaltijd met buurtgenoten in gesprek over (nieuwe) initiatieven en ideeën die onze buurt socialer, veiliger en duurzamer maken. Je schuift aan bij een onderwerp wat je belangstelling heeft of waar je een bijdrage aan wilt leveren.

Tafels: BuurtLab (vervolg op tafelgroep ALV) (Ganna) – Buurtfestival 24 juni (Annet) –  Internationals in het OHG – vragen, wensen en hoe bereiken we ze (Ditte) – OHG 2025 – wat hebben we de afgelopen 3 jaar gedaan, hoe verder en op naar BuurtTop 2025? – Nieuwe ideeën, bijvoorbeeld een maandelijkse buurtborrel op zondag (Gerty ) – Cruquius en de nieuwe bewoners? 

Programma 

18.00 Ontvangst in grote ruimte met drankje en knabbel

18.30 Welkom (Meta)

18.45 Aan tafel

19.00 Eten en in gesprek 

20.15 Afronden (koffie en thee staat klaar in de grote ruimte)

20.30 Terugkoppeling in grote ruimte ( 2-3 minuten per groep) (Meta)

20.55 Mededelingen?

21.00 Afronden en naar huis

Kosten

– € 7,50 en voor leden gratis

– incl. koffie/thee/water, excl. drankjes

Kom je ook? Meld je dan aan: Ik kom naar de eettafel 8 maart

Zoeken op deze website