Doe mee met BuurtTop 2025!

Help mee met de voorbereidingen van de BuurtTop 2025. Kom dan naar de eerste bijeenkomst van de meedenk- en meewerkgroep op 12 juni om 20.00 uur in de Eester.

Binnenkort start de Eester met de voorbereidingen van de BuurtTop 2025. Met de BuurtTop willen we buurtbewoners het woord geven over hoe zij de ontwikkeling van het Oostelijk Havengebied voor zich zien. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Zo zoeken we enthousiastelingen die willen meewerken aan de enquête die we gaan uitzetten in het OHG en met het uitwerken van de resultaten daarvan. Met organiseren van Eilandtafels om verdieping te krijgen in de resultaten van de enquête. Maar ook met de organisatie van de kick-off bijeenkomst in september en natuurlijk de BuurtTop zelf op 6 april 2025.

De opbrengst van de BuurtTop delen we met de gemeente, bedrijven en maatschappelijke en overheidsorganisaties die in het OHG actief zijn. Op die manier kunnen zijn ook rekening houden met wat buurtbewoners belangrijk vinden. Daarnaast is de opbrengst van de BuurtTop belangrijke input voor het programma van de Eester.

Kortom, krijg je er energie van om mee te denken en mee te doen aan het vormgeven van de

toekomst van het Oostelijk Havengebied samen met andere betrokken buurtgenoten? Of ben je geïnteresseerd, maar vraag je je af wat je kunt bijdragen?

Meld je aan!

Zoeken op deze website