De Eester: ZAALVERHUUR

In De Eester hebben we vier verschillende ruimtes die per dagdeel te huur zijn voor openbare, besloten, sociale en commerciële activiteiten van buurtbewoners. Organisaties van buiten de buurt, kunnen in overleg ook gebruik maken van de ruimtes.

Onze dagdelen:
ochtend: van 10 – 13 uur
middag: van 14 – 17 uur
avond: van 19 – 22 uur

De gasten worden ontvangen door één van onze actieve bewoners. Koffie en thee zit bij de prijs in voor huurders uit categorie A. Huurders uit categorie B betalen apart voor koffie/thee. De kosten zijn BTW-vrij en worden vooraf gefactureerd.

naamcategorie A: m2-vriend en sociaal*categorie B: besloten of commercieel
grote ruimte€ 30€ 70
kleine ruimte 1€ 20€ 50
kleine ruimte 2€ 20€ 50
kleine ruimte 3€ 20€ 50

* Onder categorie A vallen de sociale activiteiten die door een particulier worden georganiseerd, niet door een bedrijf en de activiteiten die door m2-vrienden worden georganiseerd.

N.B. In het weekend worden de ruimtes niet structureel verhuurd.

Bij structurele verhuur werken we met een contract.

Loop gerust een keer binnen om de ruimtes te bekijken.

Wil je een ruimte huren voor een openbare activiteit, dan vermelden wij de activiteit graag ook in onze communicatie-uitingen. Het heffen van de entree gaat altijd via de huurder.

Extra opties zijn:

  • lunch
  • gebruik van de keuken
  • beamer en scherm
  • geluidsinstallatie

“De Eester”  –  C. van Eesterenlaan 266, 1019 JR Amsterdam – telefoon: 020 3707359.
GROTERE KAART WEERGEVEN

FLEXWERKPLEK HUREN

Zoek je een werkplek buitenshuis, maar in de buurt? In De Eester hebben we acht werkplekken beschikbaar. Je kunt er elke werkdag terecht van 10 – 17 uur. Er is gratis wifi, gratis koffie/thee en je kunt er printen. Je ontmoet er op natuurlijke wijze andere actieve bewoners. De kosten bedragen €50 per maand, ongeacht het aantal dagen dat je komt.

Loop gerust een keer binnen om de werkplekken te bekijken.