Weggeefkraam & Reparatietafel OHG op 21 november

In oktober is in het OHG de Mobiele Kringloopkaravaan van start gegaan. Het ophangen van een groot spandoek vormde de aftrap van wat een maandelijkse activiteit is geworden.

Woensdag 21 november is het weer zover! Van 10.00 tot 16.00 uur. (Reparatietafel tot 13.00 uur)

De kraam staat op de hoek van de Van Eesterenlaan, bij de Eester. De reparatietafel is in De Eester zelf. De eerste keer was de kraam al om 10 uur goed gevuld en kwam de loop er meteen in. Bij de reparatietafel werden er gedurende de dag allerlei zaken gebracht: printer, naaimachine, broodrooster, blender, stofzuiger, kettingzaag, citruspers, enz.

Op de kraam lag allerlei huisraad, speelgoed, kleding, boeken, huishoudelijke apparaten en verder alle mogelijke curiosa die in de loop van de dag een nieuwe bestemming vonden. Vele passerende buurtgenoten waren erg enthousiast over de mogelijkheid om hun overbodige huisraad een nieuwe bestemming te geven. En anderen waren blij met wat ze gratis mee mochten nemen. Uiteraard was er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren. Deze gaat naar een goed doel.

Zie ook ons filmpje >> klik hier.

Alle spullen die over zijn, gaan naar de Kringloopwinkel.

NB.: spullen brengen kan alléén op woensdag 21 november!

N.B.: in december is de Mobiele Kringloopkaravaan op de tweede woensdag, 12 december!)

We zoeken nog versterking voor de kraam en voor de reparatietafel. Wil je meedoen? Mail naar weggeefmarkt@buurtcooperatieohg.nl

Voor de reparatietafel zoeken we vooral iemand met kennis van huishoudelektronica. Radio, tv, versterkers e.d.