Weggeefkraam en Reparatietafel: ook in 2019 elke derde woensdag van de maand

Na het veelbelovende begin in de laatste drie maanden van 2018, is ook in januari 2019 de Mobiele KringloopKaravaan weer van start gegaan in het OHG. Ondanks het koude en winderige weer hebben op woensdag 16 januari weer een aantal actieve buurtbewoners de Weggeefkraam aan de Van Eesterenlaan gerund. Met een levendige uitwisseling van goede huishoudelijke spullen tot gevolg. Aan het einde van de dag zijn de overgebleven spullen opgehaald door kringloopbedrijf De Lokatie. Binnen in de Eester zaten de technische krachten van de Reparatietafel warm en droog. Ook daar was het een komen en gaan van buurtgenoten. Een melkschuimer, een tablet, een koffiezetapparaat, bureaulamp en printer kwamen onder andere voorbij. Daarnaast zijn er veel technische adviezen gegeven.

De volgende Mobiele KringloopKaravaan is op woensdag 20 februari. Zie onderaan dit bericht voor de data voor de komende maanden.

Verzoek: graag bijtijds spullen brengen Voor zowel de Weggeefkraam als de Reparatietafel is het handig als spullen bijtijds gebracht worden. Dan is er nog ruimte om ze uit te stallen of de reparatie goed in te plannen. Anderzijds vragen we begrip voor de benodigde tijd om ’s morgens de kraam en de tafel in te richten!

Gratis, maar een bijdrage is altijd welkom De spullen op de kraam en de reparaties zijn gratis, behalve als er onderdelen gekocht moeten worden. Maar op beide plekken is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel. Voor de eerste maanden van 2019 is dat de Cliniclowns.

Data voorjaar 2019:
Tot en met juni zijn de geplande data voor de Mobiele KringloopKaravaan: woensdag 20 feb; woensdag 20 mrt; woensdag 17 apr; woensdag 15 mei; woensdag 19 juni

Reacties: weggeefkraam@buurtcooperatieohg.nl