Volgende Eettafel 7 november

We nodigen iedereen weer graag uit voor de Eettafel op maandag 7 november aanstaande van 18u – 21u. Locatie: IISG, Cruquiusweg 31!

Eettafels in 2017:
Donderdag 9 februari
Maandag 15 mei
Donderdag 21 september
Woensdag 29 november

Tijdens deze Eettafel passeren allerlei initiatieven de revue en is er ruimte voor nieuwe ideeën en activiteiten. Er zijn diverse tafels waarbij je kan aanschuiven, zoals: Duurzaam OHG, de BuurtBel, BuurtBalie OHG, Nieuwe Ideeën, Wonen in het OHG en….

We horen graag of je 7 november aanschuift. Je kunt je aanmelden via info@buurtcooperatieohg.nl. Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie).

En tip van de vorige Eettafel: neem allemaal iemand mee die hier iets aan zou kunnen hebben en dit leuk zou vinden!

Terugblik Eettafel 7 september

Ontmoetingen, ideeën en concrete plannen bij de Eettafel van afgelopen woensdag. Veel aandacht voor het Eerste Echte Eesterfestival op zaterdag 24 september: een activiteitenmarkt, muziek, workshops en hapjes. Houd de info in de gaten!

Verder het Voetbaltoernooi voor jong en oud, jongens en meisjes tijdens het Eesterfestival op Burendag 24 september. Een actieve Museum-en-zo groep met allerlei ideeën voor culturele uitstapjes in Amsterdam, Nederland en zelfs het buitenland. Kennismaking met de nieuwe BuurtBelcoördinatoren Marcos en Luca. De fotoclub. En Duurzaam OHG met een plan om initiatieven op dit gebied bij elkaar te brengen, samen te werken en elkaar te versterken.