Geef je mening over een circulaire buurt!

datum nog niet bekend | 19.00 – 20.00 uur of 20.15 – 21.15 uur | de Eester

Wat zijn jou ervaringen en behoeftes op het gebied van delen, repareren, hergebruiken en recyclen van spullen? Werkgroep circulair hoort het graag van jou! Het doel is om een programma vorm te geven dat meer circulariteit stimuleert en aansluit op de wensen van buurtgenoten in het Oostelijk Havengebied.

Meld je aan als je:

  • een buurtbewoner van het Oostelijk Havengebied bent;
  • zelf al op een manier bezig bent met meer delen, repareren, hergebruiken en recyclen (groot of klein).

Heb je ideeën om circulariteit te stimuleren of loop je ergens tegen aan waardoor je het moeilijk vindt om duurzaam om te gaan met spullen? Dan horen we dat ook graag.

Stuur een mail om je aan te melden.

We gaan in gesprek met 2 groepen. Het gesprek duurt 1 uur. Wij delen je in. Laat het weten als je een voorkeur hebt voor starttijd.

Het wordt een gezellig praat uurtje waar je andere buurtgenoten ontmoet. Begeleid door Marianne (buurtbewoonster & marktonderzoeker). We zorgen voor wat drinken en lekkere hapjes.

Wat gebeurt er met de uitkomsten van de gesprekken?

Deze gesprekken zijn onderdeel van een onderzoek in de buurt naar hoe circulair buurtgenoten zijn en hoe we kunnen stimuleren dat nog meer mensen gaan delen, repareren, hergebruiken en recyclen. De resultaten van de gesprekken worden meegenomen met het ontwikkelen van een plan voor een circulair Oostelijk Havengebied.

Vele kleine stappen hebben grote impact. Laten we de aarde niet langer uitputten.

Zoeken op deze website