Projectleider ‘DOEN’ in de Eester: Petra Hoogerwerf

Het afgelopen jaar zijn wij, Buurtcoöperatie de Eester, bezig geweest met een subsidieaanvraag bij Stichting DOEN. Als Buurtcoöperatie willen we meer eigen inkomsten genereren om minder afhankelijk te zijn van subsidies. Op die manier kunnen we verdere ontwikkeling en continuïteit waarborgen.
Wij zijn dan ook superblij dat onze aanvraag gehonoreerd is.

Vanaf maart zal Petra Hoogerwerf het project ‘Doen’ gaan leiden. Doel is dus om meer duurzame inkomsten te genereren voor de Buurtcoöperatie. Petra woont op Java-eiland. Zij schreef het boek ‘Échte Winst – In zeven stappen naar succesvol ondernemen met maatschappelijke impact’, dat over sociaal ondernemen gaat, en is oprichter van ‘Veleda, ervaren adviseurs voor impact’.

Ontzettend fijn dat Petra deze klus wil oppakken samen met Buurtcoöperatie de Eester. Petra: ‘Ik kijk er naar uit om voor de Eester dit mooie project te begeleiden’.

Over Stichting DOEN.
Stichting DOEN is aanjager van groene, sociale en creatieve voorlopers. DOEN ondersteunt mensen en organisaties die op ondernemende, creatieve en innovatieve wijze bijdragen aan een betere wereld. Naast het ondersteunen van deze voorlopers brengt DOEN hen ook met elkaar in contact en onder de aandacht van een groot publiek. Stichting DOEN is opgericht door de Nationale Postcode Loterij en ontvangt al haar middelen van de drie Goede Doelen Loterijen.
www.doen.nl