Operatie ZorgHART trok door de buurt!

En jullie hebben vast #OperatieZorgHART voorbij zien komen in de buurt! Samen met Moving Arts Project en De BuurtBel waren we op pad in het Oostelijk Havengebied. Met mooie optredens bij Brazilie, Hildo Kropplein, de pont op het Azartplein en met hapjes van Bun Tesi.

Meta: “Superleuk en geweldig om al die verhalen over Zorgharten in de buurt te horen. Er zijn al meer dan 200 Zorgharten aangemeld in heel Oost.”

Petra: “We kregen heel veel enthousiaste reacties van mensen die het een heel mooi initiatief vonden. Een vrouw nomineerde haar vriend die iedere middag om 14.30 uur zijn buren uitnodigd om iets te komen drinken of knabbelen bij Kwalitaria.”

Wie zou jij in het zonnetje willen zetten? Ook jij kunt jouw Zorghart nog nomineren. Kaartjes hiervoor verkrijgbaar in de Eester. Of via de website www.operatiezorghart.nl. Dat kan nog tot eind juli.

Over de initiatiefnemers.
Operatie ZorgHART is een initiatief van het Platform Informele Zorg Amsterdam Oost, een samenwerkingsverband van organisaties die zich inzetten voor de buurt en haar bewoners, in samenwerking met kunstenaarscollectief Moving Arts Project.
Met dank aan: Stadsdeel Amsterdam Oost, Hollands Lof, RCOAK, Alliantie Wijkzorg Oost.

Platform Informele Zorg Oost bestaat uit Buurthulp Oost, Buurtcoöperatie Oostelijk Havengebied, Burennetwerk, Humanitas, Dynamo, Civic, Markant, HvA BOOT, Assadaaka Community, Stichting Prisma, Alliantie Wijkzorg Oost, De Regenboog Groep, ViiA. Meer informatie op www.platforminformelezorgoost.nl