Opening LOhuizen

Inmiddels zijn de meeste LOhuizen-bewoners ingetrokken. De start van de community werd door middel van een kick-off ingeluid. In Sporthal Zeeburg kwamen de bewoners van de LOhuizen samen om elkaar te ontmoeten en om samen na te denken over de inrichting en de activiteiten voor in de gemeenschappelijke ruimtes. We zijn nu druk bezig met de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond.

Ook vond op 21 februari de, besloten, officiële opening plaats van LOhuizen. Het gebouw werd officieel geopend, alle samenwerkende partijen (Buurtcoöperatie OHG, BOOST, Gemeente Amsterdam, Alliantie en Socius), hielden een kleine toespraak en kregen van de bewoners een rondleiding door het gebouw.

We zijn zeker de buurtbewoners niet vergeten! Wanneer het weer wat opbeurt en de huiskamer echt af is, willen we je graag uitnodigen voor een gezellige opening met de LOhuizen-bewoners.

Over hoe de opening er precies uit gaat zien, gaan we nog brainstormen. Als je er zelf al input voor hebt,  schroom dan niet en laat het ons weten! Je kunt ons mailen via: lohuizen@buurtcooperatieohg.nl

Foto-impressie van de besloten, officiële opening van 21 februari. De foto’s zijn van Louis Visseren.