OHG Loop


Hoe het begon.
De OHG Loop werd voor het eerst georganiseerd in 2015. Ontstaan uit een lokaal initiatief vanuit de Buurtcoöperatie OHG om de buurtbewoners door middel van sport met elkaar te verbinden. Hieruit is een traditie voortgekomen om op een zondag in mei de OHG Loop te organiseren. Deelnemers ervaren deze loop als “de leukste van Amsterdam” vanwege de kleinschaligheid en de gemoedelijke sfeer.

Over de prachtige eilanden van het Oostelijk Havengebied.
Het parcours gaat over de prachtige eilanden van het Oostelijk Havengebied. Ieder jaar wordt de OHG Loop in mei gehouden met een kinderloop van 1 en 3 kilometer en een volwassenenloop van 5 en 10 kilometer. Hart van de OHG Loop is het Hildo Kropplein in de Architectenbuurt, waar de start en finish van alle afstanden plaatsvindt. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd door onze sponsors waardoor het een gezellige dag wordt.

De OHG Loop komt tot stand met medewerking van actieve lokale ondernemers zoals het Winkelcentrum Brazilië en Leefstijl Fysiotherapie & Training. En de vele actieve vrijwilligers en buurtbewoners die het leuk vinden om mee te doen.

Informatie, vragen of ideeën? Mail het ons via ohgloop@buurtcooperatieohg.nl

Een kijkje bij voorgaande edities van de OHG Loop

Klik op een afbeelding hieronder


Uitslagen OHG Loop

Klik op een afbeelding hieronder