Magazine “Hoe ziet onze buurt eruit in 2025?” Haal het nu op in de Eester!

Ons magazine “Hoe ziet onze buurt eruit in 2025?”, prachtig geschreven door Brenda Poppenk en vormgegeven door Monica Schokkenbroek, werd rijkelijk uitgedeeld (naar schatting 350 exemplaren) op de Toekomstmarkt van het Eesterfestival. Jos van der Lans bracht het met veel verve aan de man en was zelfs bereid om er een persoonlijke uitleg bij geven. In dit magazine staan de 11 speerpunten zoals die zijn opgenomen in de ToekomstAgenda Oostelijk Havengebied 2025 en een heleboel goede ideeën die we verder willen uitwerken met input van de bewoners.. Het is een makkelijk te lezen en goed geïllustreerd magazine.

Op het Eesterfestival is de ToekomstAgenda officieel aan Maarten Poorter, stadsdeelvoorzitter en vertegenwoordiger van de gemeentelijke overheid, overhandigd.

 

Wil je reageren of heb je vragen? Mail ze gerust naar ohg2025@buurtcooperatieohg.nl

Was je niet op het Eesterfestival, maar wil je ook een exemplaar? Haal er dan eentje op in de Eester, van Eesterenlaan 266.

 

Heb je belangstelling voor de uitgebreide formele verslaglegging, kijk hieronder en download de gewenste onderdelen.

 

*We hebben geprobeerd een zo getrouw mogelijk beeld te geven van wat er op de BuurtTop allemaal besproken is. Maar we weten nu al dat dit onmogelijk compleet zal zijn en we ongetwijfeld zaken over het hoofd hebben gezien, dan wel niet goed onder woorden gebracht hebben. Juist om die reden stellen we opmerkingen, aanvullingen en nieuwe ideeën zeer op prijs. Aarzel niet om met ons contact op te nemen via dit mail-adres: ohg2025@buurtcooperatieohg.nl.