Steun de buurt waar je woont en werkt!


Via de BuurtBel matchen we al vijf jaar buurtbewoners aan elkaar, bij- voorbeeld voor een boodschap of een praatje. Elke bewoner kan mee- denken over duurzaamheid en de inrichting van de openbare ruimte. En we organiseren tal van culturele en sporteve actviteiten zoals het Eester Koor, het Eester Festival en de OHG-Loop. Jij kunt bepalen wat je wilt doen voor onze buurt en wij ondersteunen je daarbij! Buurtcoöperatie de Eester zoekt mensen die de buurt een warm hart toedragen en ons werk voor de buurt structureel willen steunen. Elk lid mag vier keer, gratis, naar de Eettafel en heeft stemrecht in de Algemene Ledenvergadering. Gemiddeld geven mensen 60 Euro per jaar, maar je kunt al vanaf 25 Euro lid worden. Een Vierkante Meter Vriend geeft een substantieel bedrag en ontvangt ook korting op de huur van onze ruimtes.

Onze jubileumpuzzel van het Oostelijk Havengebied.
Nu al een collector’s item!

Nieuw lid?  Bij een doorlopende machtiging ontvang je als dank deze jubileumpuzzel van het Oostelijk Havengebied.
Ben je al lid?  Dan ontvang je ook een puzzel, als je ons machtigt. Doe het nu!

Liever geen machtiging of automatische incasso, maar wel lid worden of je lidmaatschap verlengen, klik dan op de groene knop hiernaast. Je betaalt éénmalig via iDeal.
Je loopt dan wel onze unieke jubileumpuzzel mis.

Wil je wel een doorlopende machtiging (jaarlijks te incasseren) afgeven en als dank onze jubileumpuzzel ontvangen, vul dan onderstaand formulier in en stuur hem op!

Ja, ik word lid met een doorlopende machtiging (SEPA).

Vul je persoonlijke gegevens hieronder in:

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Buurtcoöperatie de Eester zoekt mensen die de buurt een warm hart toedragen en ons werk voor de buurt structureel willen steunen. Elk lid mag vier keer, gratis, naar de Eettafel en heeft stemrecht in de Algemene Ledenvergadering. Gemiddeld geven mensen 60 Euro per jaar, maar je kunt al vanaf 25 Euro lid worden. Een Vierkante Meter Vriend geeft een substantieel bedrag en ontvangt ook korting op de huur van onze ruimtes.

Door het opsturen van dit formulier (op ‘Verzenden’ te klikken) geef je Buurtcoöperatie de Eester, Van Eesterenlaan 266, 1019 JR Amsterdam toestemming om een doorlopende SEPA incasso-opdracht (een keer per jaar) te sturen naar jouw bank om bovenstaand bedrag af te schrijven van jouw rekening en aan jouw bank om doorlopend het bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig jouw opdracht. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

De puzzel wordt uitgereikt zodra jouw machtiging geincasseerd is. Buurtcoöperatie de Eester neemt hiervoor contact met je op om de puzzel langs te brengen.

SEPA Incassant-ID: NL55ZZZ630516800000.

Buurtcoöperatie de Eester gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en verstrekken deze niet aan derden. Lees hiervoor onze Privacyverklaring.

Klik op ‘VERZENDEN’ om jouw doorlopende incasso machtiging te bevestigen.