LID WORDEN


Onze buurt, dat zijn wij!

De Buurtcoöperatie Oostelijk Havengebied is vanaf 2015 actief in onze buurt. Alles wat we doen is voor en door bewoners. Ons doel: een dynamische, energieke en solidaire buurt waar iedereen zich thuis voelt. Samen met jou bouwen we daar aan. En met succes, het bruist van de nieuwe initiatieven in onze prachtige buurt!

Word je ook lid?

Om onze buurt verder te laten bloeien hebben we jouw steun hard nodig. Onze mooie buurtruimte, de Eester, kost bijvoorbeeld veel geld. We nodigen je daarom van harte uit om lid te worden van de Buurtcoöperatie! Hoe meer leden, hoe meer we samen voor elkaar krijgen.

Je kunt op 2 manieren lid worden:

  1. Als lid. Dat kost € 60,- per jaar, óf een bedrag naar draagkracht (het minimumbedrag is € 25,-).
  2. Als vierkante-meter-vriend (M2-vriend). Dat kost € 180,- per jaar.

Je krijgt er veel voor terug:

  • een heel goed gevoel,
  • warme betrokkenheid bij de buurt,
  • een groter netwerk,
  • stemrecht op de Algemene Ledenvergadering,
  • gratis deelname aan de Eettafel t.w.v. € 4,-,

Als M2-vriend krijg je óók nog:

  • een aftrekpost,
  • een naamsvermelding op onze website,
  • een aanzienlijke korting op het gebruik van onze ruimtes.

Alvast onze grote dank!

Doe mee en word M2-vriend!
Informatie over deze mogelijk fiscaal aantrekkelijke vorm van ondersteuning vind je hier.

 

Carla en Siamara

carla en siamara“Eindelijk een plek waar je buurtbewoners kunt ontmoeten, een praatje maken, een kop koffie drinken en af en toe lekker eten. Ook een plek waar je kunt ondernemen: bijles geven, massage, voorlezen, yoga, naailes etc. Wij zijn er blij mee dus zijn wij m2-vrienden.”
-Carla Dinee en Siomara Carter

Laura Grob

laura_brob“Als organisatieadviseur hecht ik veel waarde aan contact en verbinding tussen mensen. Ik voel mij betrokken bij de buurt en lever daarom graag een bijdrage aan De Eester.”
-Laura Grob

Alexandra

alexandra_th

“Ik ben m2-vriend omdat het heel verwarmend is hoe de buurtcoöperatie de mensen samen brengt. Een prachtige plek voor de zwangerschapsyoga van Mammado.”
-Alexandra Dormaar

Hetty

hetty_vlug“Natuurlijk lijkt 180 euro veel geld, maar een paar keer naar een restaurant en je bent het ook kwijt. En wat is duurzamer?”
-Hetty Vlug

Martin

martin_bos“Als bewoner, vrijwilliger (COC buurtcoördinator) en ondernemer hecht ik belang aan de verbinding tussen (groepen) mensen, ook in mijn buurt.”
-Martin Bos

Anita

anita_kamp“Ik ben Pranic healer en Yogadocent. Ik ben m2-vriend omdat ik het fijn vind om met en in de buurt te werken aan vitaliteit!”
-Anita Kamp

Jos

jos_van_de_lans“Een buurt zonder ontmoetingsruimte is als een kantoor zonder koffieautomaat. Daarom ben ik m2-vriend van de Buurtcoöperatie OHG.”
-Jos van der Lans

Ellie

ellie_loeve_ship“Ik ben erg betrokken bij De Eester, geef yoga, dance, massage. M2-vriend-zijn is belangrijk voor steun aan buurt en ik krijg mooie korting.”
-Ellie Loeve

Gerda

gerda_van_rossum_th“Met de Buurtcoöperatie bouw ik een netwerk op in de buurt. Zelforganisatie past helemaal in mijn straatje. Doel is zo lang mogelijk zelfstandig wonen in mijn eigen buurt.”
-Gerda van Rossum

 ‘Het belang van een buurtcoöperatie in onze buurt en waarom je nu lid zou moeten worden’ – Jos van der Lans