Activiteiten: KINDEREN, JEUGD EN JONGEREN

Kinderen, jeugd en jongeren

Klik op de foto om alle kinder-, jeugd- en jongerenactiviteiten op de BuurtBalie te zien.

Uitgelicht Activiteiten: Kinderen, Jeugd en Jongeren


Project Selfie

In de Eester zijn jongeren van Improbattle aan het oefenen voor…

EesterImps op het Eesterfestival

De EesterImps zijn ook aanwezig op het Eesterfestival met Maaklab…

Initiatieven van Jongeren

Zelf je kansen creëren, anderen ontmoeten en je netwerk vergroten. Stichting Het R.C. Maagdenhuis wil initiatieven van jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar stimuleren en daarmee kansen creëren om je wereld te verbreden en je verder te ontplooien.

Club Info

Nieuw in de Eester is Club Info. Elke eerste donderdag van de maand is van 17.00u – 19.00u een spreekuur voor jongeren in de Eester. Ben je op zoek naar een stage of naar werk of wil je weten hoe je van je schulden af kan komen? Kom dan langs in de Eester, de eerstvolgende keer is 2 maart. Of neem contact op met clubinfo@dynamo-amsterdam.nl

Filmavond

In december kwam IJsbrand naar de Eester met de woorden “ik heb een idee”. Of het mogelijk is om regelmatig met een groep vrienden,18+, in de Eester een filmavond kan organiseren. We hebben het idee besproken, afspraken gemaakt en daarna zijn we gaan “proef draaien”.

EesterImps

Het is fijn dat ook kinderen en jongeren langzaamaan de weg naar de Eester weten te vinden. Zo is eind vorige jaar voor kinderen in de basisschoolleeftijd, EesterImps gestart met een MaakLab, VoiceLab en Jammen XS. Lees veel meer hier.