Eettafel op 12 februari 2018 – Eten met een idee

Afgelopen week zijn we het nieuwe jaar weer gestart in de Eester en staat de eerste Eettafel al weer op stapel.

We nodigen iedereen weer van harte uit voor de Eettafel van maandag 12 februari 2018 in het IISG. Cruquiusweg 31. De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur.

Je bent van harte welkom om onder genot van een lekkere maaltijd met andere buurtgenoten in gesprek te gaan over initiatieven en ideeën voor de buurt. Tijdens deze Eettafel passeren weer allerlei initiatieven de revue en is er ruimte voor nieuwe ideeën en activiteiten. Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waarvan je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren.

De tafels waarbij je kan aanschuiven zijn:  LOhuizen, Borneolaan, Eesterfestival 2018, Nieuwe ideeen, Toekomstwerkplaats, Buurtop(p)as en -oma’s, Duurzaamheid.

We horen graag of je aanschuift. Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie).

En nieuw: de Eettafel is gratis voor leden (behalve de alcoholische consumpties)!