Eettafel op 26 september 2018 – Eten met een idee

We nodigen iedereen weer van harte uit voor de Eettafel in het IISG. Cruquiusweg 31. Op het programma: OHG2025, LOhuizen, Duurzaam OHG en…. De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur. Je bent van harte welkom om onder genot van een lekkere maaltijd met andere buurtgenoten in gesprek te gaan over initiatieven en ideeën voor de buurt.

Tijdens deze Eettafel passeren weer allerlei initiatieven de revue en is er ruimte voor nieuwe ideeën en activiteiten. Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waar je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren. Je kan 16 mei o.a. aanschuiven bij OHG2025, over het toekomstplan voor het Oostelijk Havengebied. Hoe zien wij als bewoners de toekomst van onze buurt en welke ideeën en plannen hebben we daarbij. Verder het Eesterfestival, OHG loop, LOhuizen, Duurzaam en……..

Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie).

Je kunt je aanmelden via info@buurtcooperatieohg.nl.

En nieuw: de Eettafel is gratis voor leden (behalve de alcoholische consumpties)!

Om alvast in je agenda te noteren; de volgende Eettafel dit jaar is op:

  • Donderdag 22 november (i.c.m. ledenbijeenkomst)