Eesterfestival 2020

MEDEDELING:

Als gevolg van de corona-maatregelen gaat het Eesterfestival tot onze spijt dit jaar niet door. Wij hopen dat wij dit festival het volgend jaar wel kunnen realiseren.

Dit jaar viert de buurtcooperatie de Eester haar vijfjarig bestaan!

Dat vieren we met een speciaal programma!

Op vrijdagavond 26 juni beginnen we met lekker eten in het Pop-up Buurtrestaurant op het Eesterplein met muziek van de swingende band Stix en lekker dansen.

Op zaterdag 27 juni organiseren we een huiskamertheaterfestival met optredens van buurtartiesten in de buurt. Muziek, zang, literatuur, toneel, dans, mime, goochelshow, alles wat in het theater plaatsvindt, mag mee doen. De optredens zijn voor, door en ín de hele buurt. Dus ook in huiskamers, vooronders van schepen, atria, binnentuinen, wachtkamers en kantoren. We gaan matches maken en elke match krijgt een host die helpt bij de ontvangst. En we maken een mooi blokkenschema van de optredens!

De (vriendelijk geprijsde) kaartverkoop start half mei.

We zijn dus op zoek naar:

  • buurtbewoners die willen optreden,
  • locaties en huiskamers waar die optredens kunnen plaats vinden,
  • buurtbewoners die graag willen meehelpen bij de productie van een voorstelling, of bij de organisatie van het festival zelf of pop-up buurtrestaurant?

Wil je eerst meer weten, heb je vragen of ideeën? Of wil je helpen in de organisatie? Graag! Mail ze ons via info@buurtcooperatieohg.nl

Wil je optreden of jouw huiskamer openstellen als podium, meld je dan aan!

Nieuwsgierig naar onze voorgaande edities van het Eesterfestival? 
Klik op één van de balken hieronder.

Oproepen en nieuws