de Eettafel – Eten met een idee – 7 februari 2019

We nodigen iedereen weer van harte uit voor de Eettafel van donderdag 7 februari 2019. De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur.

Locatie: Ramses Shaffy Huis, aan de Piet Heinkade 231, Amsterdam (LET OP: dit is een andere locatie dan voorgaande jaren)

Je bent van harte welkom om onder genot van een lekkere maaltijd met andere buurtgenoten in gesprek te gaan over initiatieven en ideeën voor de buurt.

Deze Eettafel staat in het teken van OHG 2025, het toekomstplan voor de buurt en het Eesterfestival (dit jaar een Toekomstfestival). Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waar je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren. Zo gaat de tafel Openbare Ruimte op een beeldende manier op zoek naar wat je lelijk en mooi vindt. De tafel Eesterfestival onthult de eerste ideeën en hoort graag wat dit bij jou aan inspirerende ideeën oproept. Duurzame wijk en Oud worden in de wijk komen ook met prikkelende vragen. Of wat dacht je van de Buurttop in de Pakhuis de Zwijger.

Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie). Meld je via deze link aan.

En nieuw: de Eettafel is gratis voor leden (m.u.v. de alcoholische consumpties)!