Kom je ook naar de Eettafel op donderdagavond 28 november?

Bij Nautiek, Veemkade 267.

Tijdens deze Eettafel combineren we het noodzakelijke met het aangename. Het noodzakelijke is dat het bestuur van de Buurtcoöperatie jaarlijks verantwoording moet (en wil) afleggen aan haar achterban over hoe zij met de financiën is omgesprongen, welke activiteiten en initiatieven er ontplooid zijn en hoe de begroting en de plannen er voor 2020 uitzien.

Het aangename is dat we dat combineren met een heerlijke maaltijd en dynamische tafels waarin actieve bewoners volop kunnen meedenken over het reilen en zeilen van de Buurtcoöperatie OHG. Dit keer zal dat in teken staan van ons 5 jarig bestaan.

Zo gaan verplichte figuren (als vaststellen financieel jaarverslag, begroting, bestuurssamenstelling – ALV -klik hier voor de agenda) samen met creatieve ideeën over o.a. vervolg OHG2025, zorgproject de BuurtBel en een buurtglossy, waarbij we leunen op de charme van dé Eettafel zonder dat die formule geweld wordt aangedaan.

We beginnen om 18 uur met een drankje. Rond 18.45 gaan we aan tafel, onder het genot van een heerlijke maaltijd van onze kok Lyan. Rond 20.45 ronden we af en om 21 uur tafelen we na met een drankje.

We vragen een bijdrage van € 4,00 (leden gratis) inclusief koffie/thee/water/sap. Voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van €1,00 per consumptie.