de Eettafel- Eten met een idee – 28 november 2018

Uitnodiging dé Eettafel – ledenbijeenkomst (jaarlijkse ALV)

We nodigen iedereen van harte uit voor dé Eettafel op woensdag 28 november aanstaande.  Dit keer in combinatie met onze jaarlijkse ledenbijeenkomst (ALV) . Onze leden zien wij graag aanschuiven en ben je nog geen (betalend) lid, maar wil je meer weten over wat we als Buurtcoöperatie OHG doen en wat de ideeën zijn voor 2019, voel je dan ook welkom. Hoe deze Eettafel eruit komt te zien, laten we nog weten op een ander moment.  Verwacht in ieder geval een heerlijke maaltijd van Lyan (Buntesi), mooie verhalen, OHG 2025, een financiële inkijk in Buurtcoöperatie OHG en een nieuw bestuurslid.

De Eettafel begint om 18.00 uur en we sluiten de avond af om 21.00 uur. Locatie:  IISG, Cruquiusweg 31.  Meld je aan via info@buurtcooperatieohg.nl .

Tijdens deze Eettafel passeren gewoonlijk allerlei initiatieven de revue en is er ruimte voor nieuwe ideeën en activiteiten. Je kunt aanschuiven bij een tafel met het onderwerp waar je meer van zou willen weten of waar je een bijdrage aan zou willen en kunnen leveren.

Graag van tevoren opgeven i.v.m. de catering! We vragen een bijdrage in de kosten van €4,- inclusief koffie/thee/water/sap (voor alcoholische consumpties vragen we een extra bijdrage van € 1 per consumptie).

Je kunt je voor de Eettafel aanmelden via info@buurtcooperatieohg.nl.

En nieuw: de Eettafel is gratis voor leden (m.u.v. de alcoholische consumpties)!