De Eester en het voortbestaan

De Eester en het voortbestaan 

Bij de Eester gaan sinds kort elke dag de vlaggen uit. Bij de ingang staat een uitnodigend bankje, de gevelramen hebben de kleuren gekregen van het logo van de Buurtcoöperatie OHG en achter het glas komt de Eester elke dag meer tot leven. Er wordt gewerkt, muziek gemaakt, geyogaat, ge-BuurtBel-d, vergaderd en gekookt. Om maar een paar dingen te noemen.

Maar nu is het ook zaak om daar een gezond financieel draagvlak aan te geven.  Daarvoor doen we een beroep op onze leden, onze sympathisanten en alle buurtgenoten die vinden dat de buurt een actief platform nodig heeft waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en plannen kunnen maken rond zorg, leefbaarheid en duurzaamheid in het Oostelijk Havengebied.

Buurtgenoten kunnen de Buurtcoöperatie op meerdere manieren steunen: je kunt m2-vriend worden en een vierkante meter van De Eester sponsoren, je kunt lid worden en een financiële bijdrage storten en natuurlijk kun je zelf actief worden. Het bestuur stuurt alle leden en geïnteresseerden hierover in november een brief, met daarin  een uitnodiging voor een algemene ledenvergadering op maandagavond 12 december waar wij met iedereen die betrokken wil zijn onze toekomstplannen bespreken.

Jos van der Lans
Voorzitter Buurtcoöperatie OHG

Meta de Vries
Initiatiefnemer en Coördinator

Lees meer over de Eester