DE BUURTBALIE

De agenda met buurt-activiteiten staat op de site van de BuurtBalie OHG. Op een overzichtelijke manier biedt dit platform informatie over activiteiten, initiatieven, organisaties en evenementen in het Oostelijk Havengebied. Je kunt daar filteren op allerlei soorten activiteiten.

Kijk op de BuurtBalie!

Kijk op BuurtBalie OHG voor wie actief zijn in de buurt en wat er dagelijks te doen is. Maak een profiel aan en ontvang wekelijks een Nieuwsbrief in je mailbox. Ook kun je wensen voor de buurt plaatsen, oproepen en nog meer.

BuurtBalie: weten Hoe Het Werkt

Wil je weten wat er nog meer in het OHG te doen is? Bijvoorbeeld waar je dagelijks een goedkope maaltijd kan eten? Of waar je yoga kan doen?

Kijk op BuurtBalie OHG voor wie actief zijn in de buurt en wat er dagelijks te doen is. Maak een profiel aan en ontvang wekelijks een nieuwsbrief in je mailbox. Ook kun je wensen voor de buurt plaatsen, oproepen en nog meer. Meer info

Hieronder geven we je informatie over hoe je de BuurtBalie het beste kunt gebruiken en hoe het werkt:

Stap 1- word lid en maak een persoonlijk profiel aan

Gebruik je eigen e-mailadres. Dit e-mailadres kan van je organisatie zijn, zolang je het maar gekoppeld is aan je eigen naam (dus geen info@…, deze kun je bij je organisatie plaatsen). Zorg voor een zo compleet mogelijk profiel. Vul je adres in en geef aan welke rol je hebt in de buurt. En heel belangrijk, plaats een foto van jezelf! Zonder foto kun je geen overige informatie plaatsen.

Logo’s en andere foto’s zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd. Het idee achter een persoonlijke profielfoto is dat we een buurtnetwerk zijn wat ons met elkaar verbindt. Heb je een idee, activiteit, een wens, kun je andere buurtgenoten hiervan op de hoogte brengen en elkaar uitnodigen mee te doen. Hiervoor moet je elkaar kennen en herkennen.

Stap 2 – log in en plaats iets

Als je ingelogd bent, kun je ‘mijn organisatie’, ‘mijn activiteiten’ en alle andere mogelijkheden aanmaken. Dan ben je automatisch beheerder van die organisatie en kun je altijd dingen aanpassen via ‘bewerken’.
Zie ook: http://buurtbalie-ohg.nl/web/plaatsen.vm

Wil je aangeven dat je actief bent als deelnemer bij een organisatie, dan kun je bij een desbetreffende organisatie klikken op ‘deelnemer worden’. Heb je zelf deze organisatie niet aangemaakt, maar wil je wel beheerder worden om zelf dingen aan te passen op een organisatiepagina of wil je hier activiteiten en berichten op plaatsen? Stuur dan een mail naar BuurtBalie beheerder Ganna Verhoeven via: info@buurtbalie-ogh.nl. Zij kan je vervolgens toevoegen als beheerder van een desbetreffende organisatie.

Ook voor andere vragen, tips & tops kun je mailen met de BuurtBalie beheerder via bovenstaand e-mailadres. Of kom naar De Eester en vraag advies aan één van de wandelende BuurtBalies.