14 januari: OHG 2025, we gaan in thema’s verder!

De enquêtes en de huiskamergesprekken hebben veel input opgeleverd voor het toekomstplan van onze wijk. Hoe willen we in 2025 met elkaar wonen en leven? Op maandagavond 14 januari 2019 willen we, in de Eester, de volgende fase starten. Uit alle input hebben we zes thema’s geselecteerd. Voor elk thema komt er een werkgroep, bestaande uit bewoners met affiniteit met dat thema. Eén bewoner wordt coördinator, contactpersoon. Deze werkgroepen gaan aan de slag met alle ideeën. Ook kunnen ze op onderzoek uit, leren van andere wijken en steden en mogen ze aan de slag met het opstellen van een visie en doelstellingen. Voor sommige werkgroepen zoeken we nog coördinatoren, voor alle werkgroepen zoeken we deelnemers. De werkgroepen beslissen zelf hoe ze werken, we geven ze vanuit het project wel wat vragen mee.

De zes thema’s zijn:

Een duurzame wijk
De openbare ruimte en de identiteit van de buurt
Wonen en samenleven
Vrije tijd in de wijk
Oud worden in de wijk
Verkeer en vervoer

Op zaterdag 13 april zullen deze werkgroepen hun werk presenteren op de Buurttop.

Dus schrijf in je agenda en kom meedenken en/of -doen aan één van de werkgroepen. Wil je je vast aanmelden voor een werkgroep, mail dan naar ohg2025@buurtcooperatieohg.nl .

Meld je aan voor de avond van 14 januari via de Buurtbalie: https://buurtbalie-ohg.nl/activiteit/32511/resultaten-buurtenquete-en-vervolg-ohg-2025